Мъжката мода не стои неподвижна. Знаменитостите с нетърпение подхващат новите

...
Мъжката мода не стои неподвижна. Знаменитостите с нетърпение подхващат новите
Коментари Харесай

12 известни мъже, които се обличаха толкова стилно, че не можехте да откъснете очи от тях

Мъжката мода не стои неподвижна. Знаменитостите с неспокойствие подхващат новите трендове и елементарно изоставят класическите силуети, познатите цветове и обичайните аксесоари. И по този начин, Тимъти Шаламе излиза на аления килим в рокля с отворен тил, Робърт Патинсън с обемен шал, а Брад Пит с маратонки.

Тимъти Шаламе

Тимъти Шаламе се счита за пионер в света на модата. Той употребява по-експериментален метод към оформянето на личния си дрешник. Шаламе се появи на аления килим в яркочервен костюм с панталон. Сатенената материя създаваше красива драперия, без да покрива гърба на артиста.

Матю Макконъхи

Актьорът се появи в Лондон в стабилен и комфортен тип. Палто от овча кожа, водолазка, слънчеви очила в жанр 70-те и ботуши в звук с панталоните – Макконъхи изглеждаше стилно и първокласно.

Джаред Лето

Лятото непрестанно показва възприятието си за жанр и с лекост праща по дяволите всевъзможни стандарти, свързани с това какво е всекидневно или не да носи мъжът. Акцентът на изображението беше дантелена риза с висока яка и кормила.

Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм се появи на Гран При на Формула 1 с черен панталон и тъмносиня риза с контрастиращи бели копчета, оставяйки горнището разкопчано. Спортистката добави тоалета с бяло двуредно сако с дълги ревери.

Робърт Патисън

За светските изходи артистът постоянно прибягва до класическите кройки, само че внася нотка. На едно от стилните ревюта Патинсън се появи в двуредно палто на Dior. Беше декориран с драперия, основана от обемен вълнен шал. Под палтото артистът носеше кожено яке в шоколадов цвят, светлокафяв панталон и солидни лачени ботуши.

Джейсън Момоа

Джейсън Момоа носеше кариран костюм от три елементи с декорация с вериги на прожекцията на Dune в Лондон. Актьорът добави ансамбъла си с мокасини в бордо с пискюли.

Рами Малек

На Met 2017 Рами Малек носеше смокинг на Dior Homme с черен корсаж на цветя, който да подхожда на черните му обувки. Изглежда, че на такива събития няма да изненадате никого с алено облекло.

Хари Стайлс

Хари Стайлс не се трансформира. Музикантът още веднъж стана център на вниманието на всички. На събитие във Венеция Стайлс се появи в тоалет, въодушевен от 70-те години: той носеше необятни панталони и сако с обемни плещи.

Джъстин Тимбърлейк

Музикантът възпламени на килима. На премиите BRIT 2018 Джъстин Тимбърлейк добави костюма си с яркочервен шал и изглеждаше ужасно.

Остин Бътлър

На 75-ия кино фестивал в Кан Бътлър повтори облика на Елвис, който изигра в едноименния филм. Актьорът пресъздаде ранен Пресли, като носеше колосана риза с отворена яка, черни панталони и ботуши, часовник и слънчеви очила.

Джейк Гиленхал

Актьорът заложи на мека палитра за костюма си на премиите Тони през 2021 година Джейк Джиленхал излезе на аления килим в бледорозов смокинг на Prada. Образът се оказа монохромен, тъй като артистът го добави със светлорозова риза с яка и подобаващ копринен колан.

Брад Пит

Брад Пит постоянно подценява дрескода на светските събития. На премиерата на Faster than a Bullet той заряза общоприетия черен смокинг и тъмносините костюми, по-познати от алените килими в Лос Анджелис.

Актьорът не спря дотук и направи визията още по-интересна, като добави златисти маратонки, които подхождаха на жълтите шевове на костюма му.

Кой прочут холивудски мъж бихте добавили към този лист?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР