Мъжете понякога могат да са много мистериозни. Често е изключително трудно

...
Мъжете понякога могат да са много мистериозни.
Често е изключително трудно
Коментари Харесай

Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения

Мъжете от време на време могат да са доста мистериозни.
Често е извънредно мъчно да разберете от кореспонденцията какво тъкмо мечтания мъж мисли за вас. Психолозите са подготвили няколко значими препоръки, които ще ви оказват помощ.

Той интензивно поддържа връзка, само че не пита за среща
В случая няма подозрение - той не е сигурен, че харесва дамата, само че тя е страховит подтик на самочувствието му. И като вижда, че тя му обръща внимание, мед му капе на сърцето. В този случай го поканете на среща. Ако откаже, можете умерено да спрете да поддържате връзка с него, тъй като единствено ще си загубите времето.

Постоянно се интересува от нещо
Той моли да му дадете значим съвет, интересува се от нещата към вас, само че не просто по този начин, а развива тематиката на диалог, без да я трансферира върху себе си. Това демонстрира, че той се пробва да прави похвали и да се харесва, само че не желае да приказва намерено за това.

„ Усмивки “ и „ Емоджи “
Много е значимо да следите по какъв начин мъжът води разговора, по какъв начин съпровожда своето „ здравей “, „ довиждане “ и така нататък Обикновено господата не са изключително великодушни към „ емотикони “. Ако той постоянно изпраща сърца и целувки, това значи, че доста ви харесва.

Размерът на неговите известия
Това е доста значим миг, тъй като множеството мъже са безмълвни. Той може да написа доста малко, само че в случай че известията му са дълги и цялостни с едни и същи „ емотикони “, това значи, че дамата несъмнено му е скъпа. Особено си коства да се обърне внимание на отговорите на въпроси. Ако един мъж не харесва избрана жена, няма да напише обстоен отговор.

Споделя занимателни фотоси
Мъж, който непрекъснато изпраща на дамата нещо смешно, желае да е забавен за нея. Така демонстрира, че я мисли. Ако дамата го подкани да се видят, тя несъмнено ще получи позитивен отговор. Това държание е типично за мъже, които може да са били отхвърлени преди или просто не знаят по какъв начин да привлекат внимание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР