Мъжът, с когото маститата ДПС лидерка на Югозапада Атушка Маркова

...
Мъжът, с когото маститата ДПС лидерка на Югозапада Атушка Маркова
Коментари Харесай

Тема на Narod.bg: Мъжът на Атушка от ДПС – богат като Крез

Мъжът, с който маститата Движение за права и свободи лидерка на Югозапада Атушка Маркова живее на фамилни начала – Марин Георгиев Китанов, се оказа богат като лидийския цар Крез, сподели инспекция на Narod.bg в базата данни на Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ).

Като общинар от Движение за права и свободи в Петрич обичаният на русата хала е подал декларация за имущество и ползи, от която научихме, че Марин Китанов има 2 къщи и дял от трета в с. Кулата, вила в Долна Рибница и близо 4 дка индустриални пространства в Марино поле

И още – равнища от 1750 дка в Дамяница и още 13 дка в с. Кулата, като настрана употребява още 170 дка в цялата община.

Реклама

Китанов има още 2 фолксвагена, в които е вложил общо 1000 лева (?)…. Успял е да задели встрани 150 000 лева налични, само че има и 78 800 лева банков заем, както и кредитна карта с 20 000 лв..

Фирменото му дялово присъединяване е 50% в „ Калиста Нетфуд “ ООД.

Баровецът, който дружно с Атушка Маркова се стягал за посланик в Япония или Виетнам, е действителният притежател и на комплекс „ Комитите ” в село Чучулигово, който е с най-модерния на Балканите плувен басейн с олимпийски размери, за което Narod.bg към този момент писа. Освен него Китанов има и мандра.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР