Магистралният път от София до Калотина ще бъде достроен със

...
Магистралният път от София до Калотина ще бъде достроен със
Коментари Харесай

Строим магистралата към Сърбия с пари от АМ „Струма

Магистралният път от София до Калотина ще бъде достроен със евросредства, планувани в началото за доизграждане на правата на автомагистрала " Струма " през Кресненското дефиле, разкри в. " Труд ".

Страната ни отдръпна апликационната форма за 270 млн. евро за автомагистралата, само че няма да се отхвърля от плана и ще го преглежда като предпочитан, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". Средствата по Оперативна програма " Транспорт и транспортна инфраструктура " ще бъдат пренасочени към други два значими плана -доизграждането на автомагистрала " Европа " от София до сръбската граница и железопътния план по същото трасе, научи " Труд ".

Апликационната форма за автомагистрала " Струма " в частта ѝ през Кресненското дефиле ще бъде обновена, тъй че да дава отговор напълно на зелената политика на Брюксел и страната ни ще кандидатства с плана през идващия програмен интервал на европомощта. Според строителния бранш смяната ще разреши сложният план да бъде издигнат с нужното качество и за нужното софтуерно време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР