Едно от студентските лица на крайнолеви, анти-израелски протести в Колумбийския

...
Едно от студентските лица на крайнолеви, анти-израелски протести в Колумбийския
Коментари Харесай

Лидерът на протеста в Колумбия изразява „съжаление“ за обсъждането на „убийствата на ционистите“, като казва, че те не трябва да съществуват

Едно от студентските лица на крайнолеви, анти-израелски митинги в Колумбийския университет, Химани Джеймс изрази „ страдание “ в петък, откакто стана вирусен онлайн за това, че преди този момент предложи убийството на ционисти, които той оприличи на „ последователи на превъзходството на бялата раса “ и „ нацисти “.

Без да загатва категорично какво са бяха, Джеймс се спря на подстрекателни мнения, които бяха обявени за първи път от The Daily Wire по време на предаване онлайн на публично следствие на Колумбия.

„ Какво е ционист? Бял расист “, сподели Джеймс.

„ Бъдете признателни, че не просто излизам и умъртвявам ционисти “, сподели той в друга точка. „ Никога не съм наранявал никого в живота си и се надявам да продължи по този начин. “

Студент от Колумбийския университет, Химани Джеймс, се извини, откакто стана вирусен онлайн за това, че назова ционистите „ последователи на превъзходството на белите “ и „ нацисти “. (Getty Images)

Джеймс, млад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР