Мафията на бившия депутат Емил Димитров – Емо Фаса, сече

...
Мафията на бившия депутат Емил Димитров – Емо Фаса, сече
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Мафията на Емо Фаса сече до голо в Етрополе! Градът се събуди – на 5 ноември гони кмета-братовчед

Мафията на някогашния народен представител Емил Димитров – Емо Фаса, сече до голо в частния си град Етрополе. Изританият от политиката схемаджия държи юздите на града през своя кмет – братовчеда Димитър Димитров, заради което години наред всичко тук зависи от Емо Фаса и семейството му.

Йордан Гаврилов от Партията на зелените заяви, че направил изследване по Закона за достъп до публичната информация, от което научил няколко неща:

– Факт е, че общината под кубинката на братовчеда на Емо Фаса е давала суми на доближени лица. Превеждани са пари на „ Етрополски бук “ ЕООД и „ Инчип – 97 “ ЕООД. Първата е на кметския брат, който се споделя Емил Радославов Димитров, компанията добива дървесина от горите на нашата община. Същата тази дървесина след това продава на… общината.

– Същото юридическо лице е несъмнено за концесионер на ловни стопанства на територията на община Етрополе – „ Отоките “, БИСД „ Езерище “ и „ Коларското “. Друга компания на кметския брат Емил Димитров – „ Инчил – 97 “, осъществя големи обороти, огромна част от които още веднъж са в общината.

– Към днешна дата същата е обстановката и със свързаната с кметския брат компания „ Маридел 2012 “ ЕООД. Тя се грижи за образа на община Етрополе и извършва към 80 % от публичните поръчки. Собственичка на тази компания се води Йоана Димитрова, която пък е обвързана с „ Екологика “, в която Емил е един от съдружниците. Разбира се, че е налице очеваден спор на ползи. Получава се голяма обязаност на лица, призна Йордан Гаврилов.

За благополучие след вота в неделя има добра вест – Етрополе се разсъни и макар пазаруването на гласове за братовчеда на Емо Фаса води неговият конкурент инж. Владимир Александров, претендент за кмет от МК „ Българска социалистическа партия за България “ и „ Правото “.

 Братовчедът на Емо Фаса – Димитър Димитров, губи изборите макар всеобщото пазаруване на гласове и заспалото Министерство на вътрешните работи

За инж. Владимир Александров са дали своят вот 3 034 гласоподаватели или 47,89%, а за мафията към Димитър Димитров – 2 676 гласоподаватели или 42%.

Реклама

Ето и няколко коментара, които Narod.bg събра от районен уебсайт под новината за балотажа на 5 ноември:

– На 5 ноември излезте и гласувайте! Осъзнайте се, Етрополе, дано дружно спрем да сме частен град! Да разкараме най-сетне мафията от нашата община, стига ни толкоз от мафиотската фамилия Димитрови.

– Нека другата седмица /5.11.2023/ всички етрополци да излязат и поддържат Владо Александров за кмет на Етрополе. Нека покажем, че етрополците не се продаваме за 50 лева Братя „ Галеви “ /комарджийте/ в Етрополе би трябвало да си вървят и да дават пояснение пред прокуратурата.

– Откакто Димитров е кмет, зимата улиците се чистят зле. Тротоарите и пътеките по центъра не се чистят. Лятото улиците буренясват към бордюрите и тези, които са пристигнали да чистят, се подпират. Водата е ужасна и съвсем всяка улица е разкопана. Изключиха възрастни нуждаещи се от приемане на храна от патронажа. Бездомни кучета по улиците. Почти всеки си разхожда любимеца без каишка. Къде е контролът? Заря, музика и кучешки лай по нощите. Смрад се носи от бук. Пияни, дрогирани, без номера по улиците. Масово каране с превишена скорост по съвсем всички булеварди. Кметът да си върви!

– Всички етрополци знаят кои раздават пари за Димитър и полицията знае, само че за какво ли нищо не се случва?

– Как се копират къщи в Гърция и вили в Рибарица, по какъв начин се свличат дърва и вила в Горунака и апартамент в София с крадене!

– Етрополци, извънредно време е да се надигнете против тези паразити /комарджии/. Те унищожиха и източиха града. Владо, с теб сме

– Хайде да си приказваме истината, желаете ли? За братовчеда на Емо Фаса Димитър Димитров се раздават пачки по стотачки. Поне да бяха споделили на ромите от махалата да не се хвалят, че им е раздавано.

– Димитър Димитров отново ще завоюва с помощта на братовчед си Емо Фаса, който раздава пари за гласове а полицията, която слугува на кмета, отново ще си затварят очите.

– Димитър Димитров няма да завоюва макар парите на братовчед си, които раздават, тъй като на етрополци им писна и от батко, и от братко, и всички към тях! Срещу гласа национален колкото и пари да хвърлят, няма по какъв начин да завоюват. Достатъчно показателно е какви нелепости не престават да пишат и вършат вместо да са по-ниски от тревата.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР