Мадона напусна снощи 64-те награди на Евровизия след като разочарова

...
Мадона напусна снощи 64-те награди на Евровизия след като разочарова
Коментари Харесай

Разочарование от Мадона на Евровизия

Мадона напусна нощес 64-те награди на Евровизия откакто разочарова феновете и изключително всички свои фенове, оповестява английската преса.

По време на шоуто тя извърши своя шлагер от 1989 година Like a Prayer. 60-годишната кралица на попмузиката показа и новата си ария Future, която е част от 14-я й албум Madame X.

Изключително предстоящото й осъществяване, за което тя се появи на върха на стълбище, наметната с мантия и качулка, носеща железна ризница на гърдите обаче, остави почитателите и наблюдаващите разочаровани, написа в. Дейли Мейл.

Популярният ефирен водещ Пиърс Морган, поведе „ хорото на недоволството “ като пусна в Туитър известие, гласящо: „ Почивай в мир, кариера на Мадона. “ (`RIP Madonna’s career.`)

Дори водещият на Евровизия 2019 Греъм Нортън се пошегува безсрамно след осъществяването й с репликата: Малко безмълвна реакция на Мадона в залата, бих казал… “

Множество други фенове показа мнението на Морган и Нортън, а един от почитателите написа: „ Никога не съм бил по-разочарован. “ И още от различен: „ Бях много отчаян от Мадона. “, както и „ О, Мадона, не съм ядосан, а просто отчаян “.

И до момента в който мненията на недоволните валяха в Туитър, въпреки всичко имаше фенове, които подкрепяха своята доживотно звезда: „ Съжалявам, само че Мадона към момента е моя кралица, без значение от това осъществяване. “

Докато из цяла Европа течеше гласуването за спечелилия Мадона излезе на сцената, с цел да извърши шлагера си от 1989 година Like a Prayer. Пригласяше и хор от 35 души, а по сцената се във вихъра си бяха горе-долу 30 танцьори, „ нагласени “ като монаси. В момента на постигане на връхния миг в песента, танцьорите отхвърлиха своите качулки и се оказаха с наденати на главите противогази, украсени с цветя.

След това пристигна ред и на новата ария Future, която тя извърши в дует с рапъра Куаво. Песента също е включена в новия й албум Madame X.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР