Мачът от 12-ия кръг на португалското първенство между Белененсеш и

...
Мачът от 12-ия кръг на португалското първенство между Белененсеш и
Коментари Харесай

Бенфика си навлече гнева на футболна Европа след фарс срещу Беленесеш

Мачът от 12-ия кръг на португалското състезание сред Белененсеш и Бенфика се трансформира в същински фарс.

Домакините от Лисабон имат огромен брой инфектирани с ковид футболисти и желаеха от локалната федерация срещата да бъде отсрочена. Клубът обаче получи отвод, което докара до куриозната обстановка Беленензеш да излезе на терена с едвам 9 играчи.

Това не беше всичко. Двамата от деветимата титуляри бяха вратари. Алваро Рамальо застана под рамката, а Жоао Монтейро трябваше да работи като десен бек. Общо шестима от състезателите на Беленензеш дебютираха в Лига Португал.
 Антиваксърът Чупо-Мотинг се разболя от ковид
Антиваксърът Чупо-Мотинг се разболя от ковид

И това няма да стресне Йозуа Кимих

Естествено, самият мач приличаше на подигравка. Домакините си вкараха автогол още в 1-ата минута, а до почивката Бенфика не сподели никаква благосклонност към безпомощния противник и вкара още шест попадения. Дарвин Нунес направи хеттрик, Харис Сеферович се разписа два пъти, а един път прецизен беше Юлиан Вайгъл.
 Снимка 555207
Източник:

Футболистите на Белененсеш дълго отказваха да излязат за второто полувреме. Те въпреки всичко се появиха на терена с 20-минутно забавяне, само че към този момент бяха единствено седмина. Веднага след сигнала на съдията един от играчите седна на тревата, показвайки, че е контузен. Това принуди рефера да приключи мача, тъй като по устав не може тим да има по-малко от 7 футболисти.
 Барселона - Бенфика 0:0 в мач от Шампионската лига
Барселона не съумя да пробие Бенфика и към този момент зависи от милостта на собствен призрачен сън

0:0 сред двата иберийски колоса на " Камп Ноу "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР