Лют спор се разпали във вчерашния епизод на Ергенът между

...
Лют спор се разпали във вчерашния епизод на Ергенът между
Коментари Харесай

Айлин се разгневи на Пам, защото я нарече `ходещ секс`

Лют спор се разпали във вчерашния епизод на " Ергенът " сред пухкавата Пам и моделката Айлин. Ябълката на раздора се оказа забавно предизвикателство, което девойките си спретнаха в имението, до момента в който Евгени се наслаждаваше на сантименталната си разходка с Меган.

В играта с любопитно име „ Червената кутия на откровенията “ дамите трябваше авансово да си зададат анонимни въпроси. Сред порядъчно заложени въпроси от вида на „ Мислиш ли, че си влюбена в Евгени? “ и „ Харесваш ли да се целуваш с него? “, пред Айлин се озова и щекотливото питане: „ Защо държанието ти към мъжете е като че ли са ходещи полови органи? “, което очевидно я засегна много надълбоко. 



Явно определението „ ходещ секс “ никак не се бе понравило на шампионката по карате и тя не спести след това бурната си реакция.

„ Към мен е ориентирана завист единствено тъй като съм с хубаво тяло, имам задоволително огромно самочувствие и съм красива. Толкова ли е им е гадно на тези дами, че те не наподобяват по този метод?! Дай да си отрежа главата, щом съм хубава “, избухна афектираната Айлин.

За да разбере кой е " завистливия " създател на въпроса, Айлин предприе акция на търсене, като сравняваше почерци. Така стигна до заключението, че провокативното питане е пристигнало от Пам. По време на вечерния коктейл плюс сайз моделката се опита умерено да изясни на Айлин какво я е предиздвикало да ѝ сложи етикет „ ходещ секс “, само че засенатата Айлин изрично не одобри доводите ѝ и се закани да разобличи „ злобните ѝ планове “. " Сега по какъв начин ще се държи към мен татко ми, отношенияти с него са на косъм? Аз пристигам от доста малко място. С какво око ще ме гледат там хората ", оплака се Айлин.  



Реакцията ѝ по отношение на Пам пристигна, откакто закръглената писателка бе за следващ път атакувана от Елисавета за външния ѝ тип. Силно смутена от отношението на двата дами към себе си, Пан не устоя и избухна в сълзи. " Нима аз не се чувстам афектирана поради етикетите, които ми поставят някои дами в имението, белким и аз нямам майка, която сще страда, когато аз пострадвам ", сподели тя пред камерите на " Ергенът ".

Играта също по този начин стана мотив досегашните приятелки Айлин и Джия да изяснят разтърсените си другарски връзки. Джия призна, че Айлин я е предиздвикала да се почувства отговорна поради това, че беседва и с други девойки. Нещо, за което преди този момент я бе осъдила и другата ѝ сякаш другарка - Валерия. „ Огорчена съм! “, изрази болката си фолк певицата, която публично влезе в приятелския кръг на Пам и Елена. 

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР