Люис Хамилтън прекрати следенето на всички в социалната мрежа ИнстаграмЗвездата

...
Люис Хамилтън прекрати следенето на всички в социалната мрежа ИнстаграмЗвездата
Коментари Харесай

Люис Хамилтън се скри от света

Люис Хамилтън приключи следенето на всички в обществената мрежа Инстаграм
Звездата на Мерцедес резервира мълчанието си след трагичния край на Формула 1 този месец, оповестява „ Дейли Мейл “.

36-годишният британец загуби международната купа в последната обиколка на последното за годината Гран при в Абу Даби, изпреварен от 24-годишния Макс Верстапен, след което Хамилтън назова надпреварата „ манипулирано “.

Седемкратният международен първенец беше общителен директно след трагичното съревнование, само че от този момент резервира безмълвие по тематиката, както и за бъдещето си във Формула 1. Той не се яви на церемонията по разпределяне на премиите на ФИА, поради което го грози сериозна глоба.

Единствената обществена изява на Хамилтън след надпреварата беше в замъка Уиндзор, където получи рицарското си звание от принца на Уелс.

Сега Хамилтън приключи следването на всички сметки на страницата си в Инстаграм. Неговият профил, който има над 26 милиона почитатели, дава на почитателите му визия за живота му на и отвън пистата, където Люис разгласява фотоси с екипа си, другари на звезди и кучето си Роско.

Все още не е известно какво би могло да значи този ход, само че това не е първият път, когато Хамилтън приключва следенето си в платформата на обществените медии, като е правил това и през 2019 г.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР