Любовният триъгълник между Яна (Весела Бабинова), Мартин (Рушен Видинлиев) и

...
Любовният триъгълник между Яна (Весела Бабинова), Мартин (Рушен Видинлиев) и
Коментари Харесай

Какво е да родиш в домашни условия?

Любовният триъгълник сред Яна (Весела Бабинова), Мартин (Рушен Видинлиев) и Ася (Дария Симеонова) се задълбочава и прераства в същинска драма, откакто асистентката в адвокатска фирма „ Захариев и Захариев “ осъзнава, че е живяла в илюзия за връзката си с юрист Касимов. Докато тя стяга куфарите си за дълго чаканата сантиментална почивка в Барселона, нейният любим оказва помощ на Ева (Любомира Башева), която не съумява да дочака кола за спешна помощ и ражда в дома на Яна с тяхна помощ.



Адвокат Касимов се трансформира в избавител на Ева и с изобличаването на мнимия ухажор на майка й Мирослав Огнянов (Владимир Зомбори), с помощта на показанията на нови жертви на измамника, измежду които е и Анита (Десислава Моралес).



Яна се усеща все по-неловко от развиването на връзките й с Мартин и взема решение да напусне адвокатската фирма. В желанието си да се дистанцира от него, тя обмисля дали да одобри поканата за среща от Павел Биков (Петър Антонов). А в опит за следващ път да изгони някогашния си мъж Христо (Иван Юруков) от жилището, спорът им се задълбочава и той я заплашва, че ще я съди за наставнически права и ще й вземе щерка им. Момиченцето и сестра й стават очевидци на абсурда и детското им съревнование за любовта на бащата прераства в кавга, след която по-голямата – Елена, изчезва.

Междувременно атмосферата в адвокатска фирма „ Захариев и Захариев “ е напрегната освен поради нестихващите междуличностни спорове, само че и вследствие на поредност от заплетени юридически проблеми, с които по традиция се заема юрист Касимов. Медиите атакуват уважаваната правна компания след скандално дело, в което той съумява да издейства оправдателна присъда за упрекнат в обезчестяване притежател на заведение - Константин (Пьотр Кшемински).

Опитният юрист схваща, че е измамен, а Яна несъзнателно го въвлича и в идващ случай, който го слага пред рядко срещана професионална алтернатива.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР