Крими героят Михаил Младжов, съпруг на Деси Зидарова и човек

...
Крими героят Михаил Младжов, съпруг на Деси Зидарова и човек
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Пуснаха предсрочно човек на Къро от затвора

Крими героят Михаил Младжов, брачен партньор на Деси Зидарова и човек на Красимир Каменов - Къро, е пуснат предварително от пандиза, научи Lupa.bg. Той бе задържан с 200 грама кокаин след незабавна среща в Солун със убития към този момент наркобос. През 2013 година той още веднъж бе пуснат предварително, откакто изкара 1 година зад решетките.  Къро беше кум на Михаил, двамата преди години бяха доста близки другари. 

На 1 август той за повторно бе хванат с дрога, като  в колата му в аварийна гума  бяха открити близо 200 грама кокаин, а при обиск в първокласното му жилище бяха открити още 5 грама кокаин. 

В колата бяха и трите деца от предходни бракове на Младжов и Зидарова.

Младжов бе упрекнат както за владеене на опиати, по този начин и за разпространяване, стана известно тогава в правосъдната зала. Според правосъдния състав прокуратурата е събрала задоволително доказателства, с цел да се направи обосновано съмнение, че обвиненият е разпространявал кокаин. Съдиите означиха и че мъжът е бил арестуван от полицията и преди за сходно нарушение.

Говори се, че точно Къро преди време е желал приятеля му да влезе зад решетките поради лукса да го заловен с дрога и че петни името му. 

Деси Зидарова бе уверена, че всичко се случва поради злобата и завистта, които хората изпитват към нея и брачна половинка й.

През ноември 2009 година манекенката бе грубо пребита с бухалка и ограбена в столичния квартал „ Лозенец ".

Михаил Младжов е освободен предварително поради положително държание зад решетките. 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР