Любопитно Зрители връчват наградите NOVA подкрепя българските филми“ Любимите български

...
Любопитно Зрители връчват наградите NOVA подкрепя българските филми“ Любимите български
Коментари Харесай

Зрители връчват наградите „NOVA подкрепя българските филми“

Любопитно Зрители връчват премиите „ NOVA поддържа българските филми “ Любимите български продукции, артисти и актриси за 2018 година ще бъдат отличени на публична гала 1 ноември 2019, 17:49  Зрители връчват премиите „ NOVA поддържа българските филми “
юбимите лица на NOVA Галя Щърбева и Богомил Грозев ще бъдат водещи на блестящата гала по връчването на вторите Награди „ NOVA поддържа българските филми “. Заедно с тях на сцената ще се качи и чаровната актриса с автентичен комизъм и сексапил – Милица Гладнишка, а филмовият влогър и лице на „ На кафе “ – Андреа Банда Банда ще се погрижи за настроението на всички киномани в интернет с онлайн включвания от най-интересните моменти. Събитието ще се състои на 13 ноември, когато ще стане ясно кои са любимците на феновете.

Оспорваното гласоподаване във второто издание на зрителските Награди „ NOVA поддържа българските филми “ към този момент завърши. Феновете взеха решението кои са обичаните артисти, актриси и продукции в категориите Кино, Сериали и Уеб сериали, които ще получат най-значимото самопризнание – любовта на публиката. Номинираните за миналата 2018 година са: „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ „ Откраднат живот: Критична точка “, „ Полицаите от края на града “, „ Привличане “, „ Smart Коледа “, „ Пъзел: Похитени “, „ Не по този начин, брат “, „ Следвай ме “ и „ Килерът “.

Първата българска коледна комедия „ Smart Коледа “ в кината

БГ филмът „ Привличане “ е номер 1 в боксофиса на кината

По време на гласуването близо 4 000 фена са декларирали предпочитание да участват на церемонията, като някои от тях ще имат опцията персонално да поднесат отличителните статуетки дружно с известни лица от киногилдията. Те ще бъдат определени на инцидентен принцип посредством чоп в седмицата преди събитието.

Наградите „ NOVA поддържа българските филми “ са естествено продължение на дълготрайния ангажимент на NOVA за поддръжка на българската кино промишленост. Мащабната акция, която започва през 2016 година, е значима част от корпоративната тактиката на Нова Броудкастинг Груп и е израз на сериозното желание на компанията освен да усили доверието в българските кино продукции, само че и да влага в тяхната реализация и разпространение.

През предходните три години броят на актьорите, взели участие в основни, второстепенни и епизодични функции във филми и сериали на NOVA, e над 1500. Медията излъчва близо 7 пъти повече български филми и сериали в праймтайма си във всяка от трите години (2016, 2017 и 2018). Само за интервала март 2018 – февруари 2019, 7Talents, част от портфолиото на Нова Броудкастинг Груп, осъществя 8 български уеб сериала, с 11 сезона и 135 епизода.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ СЕ
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР