Любомир Асенов е един от много малкото български фотографи, имали

...
Любомир Асенов е един от много малкото български фотографи, имали
Коментари Харесай

Любомир Асенов, българският фотограф във Формула 1, открива изложба

Любомир Асенов е един от доста дребното български фотографи, имали шанса да снимат хубостта на Формула 1. Работил е за разнообразни тимове, улавял е едни от най-големите водачи в света и през днешния ден открива галерия във връзка 5-годишнината на спортната си фотографска организация - LAP.BG.

За събитието Асенов е събрал 50 вдъхновяващи фотографии от най-различни спортове, снимани през миналите 5 години в България и по света. Те ще бъдат изложени в " Клуб на фоторепортера " в подлеза на Министерски съвет. Откриването на изложбата " 5 години LAP.BG - 5 години един тим " е на 25 октомври (сряда) в 19 часа.

50-те фотографии са отпечатани с Canon imagePROGRAF PRO-100 върху хартия Canon Photopaper Pro Luster LU-101. За тези 5 години на уеб страницата LAP.BG са качени над 270 000 фотоси от близо 4600 събития.


" За 5 години сме създали много впечатляващи фрагменти, само че в този момент означаваме първата значима годишнина от нашето раждане и израстване. Благодарен съм на всички, посветили професионализма и времето си на развиването на LAP.BG като спортна фотографска организация на високо равнище. Стараем се да бъдем такава. Прекланям се пред уменията на сътрудниците фотографи, само че над уменията слагам другарствата, които се родиха или доразвиха от взаимната ни работа през тези 5 години. Затова този празник е празник за всички наши другари, с които се превърнахме в един тим ", съобщи създателят на LAP.BG Любомир Асенов.
Сред основните клиенти на LAP.BG са БФС, фондация " Димитър Бербатов ", екипът на Григор Димитров, Garanti Koza Sofia Open, Кубрат Пулев и Тервел Пулев, " Лукойл Академик ", Red Bull, BMW България, Рено Нисан България, ЕКО България и други

" Отборът ни в действителност е шампионски. А за всяка обособена от стотиците хиляди фотоси се стремим да вмъкваме искрата, поради която се роди LAP.BG – любовта към фотографията ", добави Любомир Асенов.

" Заповядайте на изложбата, с цел да си създадем и отборна фотография на другари, с които имаме вяра, че след време ще сътворим и подберем дружно и 50 фрагмента от първите ни 50 години дружно ", приключи създателят на LAP.BG.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР