Любителите на настолни игри обикновено имат своите предпочитания, но и

...
Любителите на настолни игри обикновено имат своите предпочитания, но и
Коментари Харесай

Култовата Call of Duty се появява и като настолна игра

Любителите на настолни игри нормално имат своите желания, само че и за най-големият почитател на дадена поредност идва времето да се огледа за нещо ново.

А предвид на това, че постоянно хората, които обичат игрите, ги обичат във всичките им форми, то за цялата тази общественост има една чудесна вест - от идната година те ще могат да опитат една от най-култовите видеоигри в историята Call of Duty в настолен вид.

Предварителните поръчки за Call of Duty: The Board Game се чака да стартират тази есен в Kickstarter.

За да се случи това, Blizzard Activision сплотява старания с водещия издател на настолни игри Arcane Wonders, както и с Genuine Entertainment и Evolution. Твърди се, показва Engadget, че Call of Duty: The Board Game е комбинация от борби, тактика и тактическо обмисляне. Анонсиращото видео, което припомня за метода на продукцията на Marvel Studios, обаче не хвърля повече светлина върху това по какъв начин в действителност ще наподобява играта.

Това, което знаем към този момент, е, че, както може би се досещат тези, осведомени с историята на заглавието, играчът и неговите спътници одобряват образа на бойци, снабдени с разнообразни бойни умения и разнородни оръжия. От Arcane Wonders споделят, че има няколко сюжета и режима на игра, от които да избират потребителите, а действието се развива на няколко карти от видеоигрите от поредицата Call of Duty.

Повече детайлности за Call of Duty: The Board Game ще бъдат разкрити през идващите месеци.

 

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР