Бившият селекционер на българския национален отбор по волейбол за мъже

...
Бившият селекционер на българския национален отбор по волейбол за мъже
Коментари Харесай

Пламен Константинов и Локомотив Новосибирск завършиха на пето място в шампионата на Русия

Бившият селекционер на българския народен тим по волейбол за мъже Пламен Константинов изведе своя клубен отбор Локомотив Новосибирск до 5-ото място в крайното нареждане на съветското състезание.

В плейофна борба за тази позиция " железничарите " надиграха с 3-0 триумфа Зенит Санкт Петербург, като в последния мач се постановиха с 3:2 (25:20, 25:18, 21:25, 21:25, 15:10) гейма.

За спечелили в игра беше българският национал Мартин Атанасов, който се регистрира със 7 точки, до момента в който неговият съотборник в състава на " лъвовете " Денис Карягин въобще не се появи в игра за Локомотив.



Иначе най-резултатен за тима от Новосибирск стана Иля Казаченков със своите 27 пункта, а за противника Фьодор Воронков завърши с 21.

По този метод Локомотив Новосибирск и Пламен Константинов останаха на 5-о място в крайното нареждане, макар че завършиха постоянния сезон като втория най-хубав отбор. За страдание на " железничарите " обаче те бяха спрени още в първия кръг на плейофите от екипа на Факел Нови Уренгой и по този начин за пръв не откриха място в челната тройка на шампионата на Русия от сезон 2018/19 насам.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР