“Аз наблюдавам като вас какво излиза. Нещата са чудовищни. Надявам

...
“Аз наблюдавам като вас какво излиза. Нещата са чудовищни. Надявам
Коментари Харесай

Делян Пеевски: В Европа не имало толкова зловещ скандал

“Аз следя като вас какво излиза. Нещата са чудовищни. Надявам се медиите да дадете публичност на всичко, което се случва и да не се замете под килима, тъй като такова нещо в България сигурно не се е случвало, в Европа не съм чул да има подобен колосален скандал. Тези хора са обраснали с кешове, влачения, пудели. Зловеща работа, такова нещо не сме виждали ”.

Така съпредседателят на ДПСДелян Пеевски разяснява пред публицисти преди днешното изключително съвещание на Народно събрание,

Пеевски задочно отговори на някогашния финансов министър и съпредседател на Политическа партия Асен Василев, който през уикенда съобщи в свое телевизионно изявление, че Бойко Борисов желал да се пенсионира като президент, а Делян Пеевски да стане министър председател.

От своя страна Пеевски сподели, че не Борисов, а Христо Иванов желал да стане президент, да ликвидира Политическа партия, с цел да стане “единствен водач на дясното ” и да пенсионира Борисов, изпращайки го на “пост в Европа ”. Тези планове станали известни на Пеевски по време на 9-месечното взаимно ръководство сред ГЕРБ и ПП-ДБ.

Пеевски насочи и предизвестие към водача на ГЕРБ.
“Аз споделих на господин Борисов, че желаят да го пенсионират. Затова в този момент му споделям и през днешния ден - в случай че той в миналото счита да ръководи с тези пуделчета и те вървят да му драскат на вратата в Банкя, да знае - те идват със зестра доста каруци кеш ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР