Любимото на поколения зрители космато извънземно с афинитет към котките

...
Любимото на поколения зрители космато извънземно с афинитет към котките
Коментари Харесай

Warner Brothers връща на екран любим герой от 80-те години на миналия век

Любимото на генерации фенове космато извънземно с афинитет към котките Алф ще се завърне на дребния екран. Това оповестиха продуцентите от Warner Brothers, които служеха като дистрибутори и на истинската поредност.

По думите на екипа зад новия план, диалози за новата порция завършения с „ нашественика “ от Мелмак се водят от месец май.

„ Все още сме на доста ранен стадий от развиването на новия сериал “, изясняват от Warner Bros. Това е и повода детайлности към него да се пазят към момента в загадка. Към момента се знае само,че Алф ще кацне още веднъж на планетата Земя, само че този път ще попадне при друго семейство. Очаква се нито един от истинските артисти, измежду които Макс Райт, Анн Шийдън, Андреа Елсън и Бенджи Грегъри, да не получи основна роля в готвения сериал, написа " Монитор ".

Все още не е ясно и кой ще влезе в костюма на Алф. От 1986 до 1990 година, когато истинската продукция излъчваше премиерни епизоди на дребния екран, той бе изигран от продуцента Пол Фуско, който даде и гласа си назаем на извънземното. В самия костюм на героя пък влезе Михали „ Мичу “ Мезарос, който обаче умря от инсулт през 2016 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР