Правителствоможе да бъдесъставеноотвсички партиив 50-ото Народно събрание, нобез ГЕРБ-СДС и

...
Правителствоможе да бъдесъставеноотвсички партиив 50-ото Народно събрание, нобез ГЕРБ-СДС и
Коментари Харесай

Костадинов е готов на коалиция с ПП-ДБ и БСП

Правителство може да бъде формирано от всички партии в 50-ото Народно заседание, само че без ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи , с мандат на " Възраждане " , тъй като това са 125 гласа.Това съобщи предБНР Костадин Костадинов , водач на " Възраждане ".

" Да, ние имаме разлики , само че, популярност богу, те са на идейна ,в множеството случаи външнополитическа основа , което значи, че когато са намесени хрумвания , правила и идеали , там може доста леснода се откри съдия, тъй като арбитърът е българският народ. Провеждаме референдуми за еврото, за НАТО. В този случай решението на българския народ е към този момент оптимално законната форма, с която се подпечатва от тук насетне бъдещето на България ", посочи той и добави, че министър председателят на сходно държавно управление би трябвало да е консенсусна фигура, допустима за всички.

Според него,ако не се случи държавно управление с първия мандат - на ГЕРБ , разновидностите са два - " или кабинет с мандата на " Възраждане ", или нови избори " .

Тойопредели ГЕРБ и Движение за права и свободи като " партии - сиамски близнаци " , които са голям проблем за действието на политическата системав страната:

" Ако ние не желаеме да има държавно управление на ГЕРБ и Движение за права и свободи трябвада преглътнем егото си и да седнем да беседваме с всичкив Народното събрание ".

Костадин Костадинов посочи, че " страната се намира в невиждана политическа рецесия ":

" Затова протягаме ръка към всички останали. В тази обстановка или се опитваме да покажем на българските жители, които отчетливо, вижда се, не желаят ГЕРБ и Движение за права и свободи да ръководят страната, или мъката ще продължи да унищожава страната. Това е - няма междинен път ".

Лидерът на " Възраждане " акцентира, че,ако президентът Румен Радев връчи третия мандат на Има Такъв Народ, " ще подари властта на ГЕРБ и Движение за права и свободи " .

„ Не ни е боязън и даже желаемнови избори “ , съобщи още Костадинов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР