Любимият на попфолк феновете изпълнител, Константин, е в тежка ситуация

...
Любимият на попфолк феновете изпълнител, Константин, е в тежка ситуация
Коментари Харесай

Лияна проговори за състоянието на Константин: Страхува се да не загуби гласа си

Любимият на попфолк почитателите реализатор, Константин, е в тежка обстановка и се опасява да не изгуби най-ценното си - гласа си. Самият той заяви, че би трябвало да прекрати уговорките си по клубовете с прочувствено послание към феновете си:

" Искам публично да се извиня, тъй като знам, че ме очаквахте в клубовете из цяла България, само че до 12 октомври няма да мога да вземам участие на никое място. Моят професор ми сподели, че в случай че продължа да пея, викам и крещя по кръчмите, ще би трябвало да легна трети път за интервенция. 3атова сега съблюдавам хигиена на гласа, върша ултразвук и инхалации и се надявам всичко да мине. Господ да е с мен, всичко да бъде наред ".

                             

В момента Коцето не обелва и дума на глас, по съвет на лекарите, които изрично му забранили да приказва. За положението на артиста проговори звездната му братовчедка - Лияна, която даде повече изясненост за обстановка:

„ На този стадий Константин не би трябвало въобще да натоварва гласните си струни, тъй като в противоположен случай ще се стигне до трета интервенция. Затова Коце не приказва с никого сега, а в случай че има нещо значимо - написа известия ", споделя хубавицата. Лияна разкри, че популярният ѝ братовчед съблюдава всички рекомендации на лeкapume, с цел да заздрави гласа си, защото в събота ще вземе присъединяване в дълго чакания юбилеен концерт на ромската перла Софи Маринова. „ Коцето анулира огромна част от уговорките си, само че ще се завърне за концерта на Софи Маринова ". 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР