Любимият дизайнер на световните звезди Филип Плейн отново привика българския

...
Любимият дизайнер на световните звезди Филип Плейн отново привика българския
Коментари Харесай

Филип Плейн глези наш фризьор

Любимият дизайнер на международните звезди Филип Плейн още веднъж привика българския коафьор Венелин Кондаков в имението си е Монако. Българинът за следващ път се погрижи за прическата на гаджето му Лучия Бартоли. 3а да обезпечи на обичаната си услугите на нашия фризьор, дизайнерът не се скъпи. Той глези уместно Венелин, написа novini.bg.

Кондаков се радва на невъобразим разкош при пътуването си. Българинът бе настанен в най-луксозния хотел на френската ривиера „ Карлтън " в Кан. Петзвездният хотел е издигнат през 1911 година на крайбрежния бул. „ Ла Кроазет " и предлага аспект към залива и личен частен плаж и пристан.

Публикация, споделена от (@venelin_k) на Сеп 6, 2020 в 7:26 PDT

По време на кинофестивала в града това е обичаната резиденция на филмовите звезди. В знак на респект към тях някои от жилищата и първокласни стаи носят имената на митове в киноиндустрията. Най-евтиното помещение там сега излиза 664 лева на вечер. Кондаков бе настанен в „ Карлтън “ през целия уикенд и се радваше на всички екстри, които предлага хотелът.

Венелин направи прическата на Лучия за един доста специфичен мотив представянето на нова сбирка на Филип Плейн Teddy P1ein. В нея всички модели са с познатите на целия свят мечета. „ Радвам се още веднъж да работя с теб ", написа фризьорът в събота, когато се погрижи за външния тип на половинката на дизайнера.

Публикация, споделена от (@xluciabartoli) на Авг 29, 2020 в 3:55 PDT

Скандалният дизайнер е огромен почитател на обичания коафьор на Николета Лозанова. Дизайнерът към този момент няколко пъти кани Кондаков в имението си в Монако.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР