Лятото не е започнало официално, докато не държим в ръцете

...
Лятото не е започнало официално, докато не държим в ръцете
Коментари Харесай

Всеки иска да отседне в „Хотел „Нантъкет“

Лятото не е почнало публично, до момента в който не държим в ръцете си нов разказ от Елин Хилдебранд!

Напълно заслужила прозвището си „ кралицата на летните романи “, емблематичната писателка омагьоса милиони читатели по света с нестандарните си сюжетни решения и лазурните описания на обичания ѝ остров Нантъкет. А обичаният ѝ разказ „ Перфектната двойка “ напълно скоро ще се трансформира в хитов сериал на Netflix с присъединяване на Никол Кидман, Лив Шрайбър и Дакота Фанинг.

На български език в книжарниците това лято феновете на Хилдебранд могат да открият още една пленителна история за моментите край плажа – независимия разказ „ Хотел „ Нантъкет “. Добре пристигнали в най-хубавия хотел на света, зад чиито стени се крият шокиращи секрети и се вихрят скандали…

Всички на остров Нантъкет познават Лизбет Кийтън и Джей Джей О’Мали. Иконично дуо както във връзката си, по този начин и в взаимния си бизнес да ръководят най-популярния ресторант на острова, двамата наподобяват несломими. Докато един ден Лизбет не открива в телефона на Джей Джей куп мръсни известия до друга жена.

Наранена, гневна, решена да зареже всички връзки с дългогодишния си сътрудник и да си тръгне с гордо вдигната глава, Лизбет приема предлагането да стане шеф на преди малко отворилия порти „ Хотел „ Нантъкет “. Някогашното украшение от Златната ера дълги години тъне в съсипия, до момента в който английският милионер Завиър Дарлинг не взема решение да влага цели тридесет милиона в реновацията му.

Лизбет ще би трябвало да направи невъзможното – и нищо по-малко – с цел да трансформира „ Хотел „ Нантъкет “ в най-хубавия хотел на света! Освен да подбере най-звездния личен състав и да измисли по какъв начин да накара гостите на хотела да се почувстват специфични, тя ще би трябвало да впечатли и известната Инстаграм инфлуенсърка Шели Карпентър, чието утвърждение ще обезпечи резервации за години напред.

Призраци от предишното бродят из коридорите на „ Хотел „ Нантъкет “, който към момента не може да се отърси от неприятната известност, която драматичен случай му печели през 1922 година А само от Лизбет зависи дали той ще блесне, или ще потъне в още по-дълбоко забвение…

Свежа като чаша студена лимонада след парещ ден на плажа, из страниците на „ Хотел „ Нантъкет “ ще откриете неземни гледки, сочни злословия, мрачни секрети и пикантни кавги. А някъде всред тях е и това неописуемо качество на книгите на Елин Хилдебранд, което ги прави толкоз неустоими до последната страница.

Изпълнена с присъщите за авторката дълбочина на персонажите и многочислени гледни точки, които подреждат пред очите на читателите пъстра мозайка от истории, страсти и богати нюанси, „ Хотел „ Нантъкет “ е книга, която не трябва да изпускате това лято.

От Елин Хилдебранд търсете още: „ Перфектната двойка “, „ Опасни клюки “, „ Зима в парадайса “, „ Каквото се случи в парадайса “, „ Беди в парадайса “, „ Златното момиче “, „ Зимна улица “.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР