Луксозната къща в Барселона, зад която наднича Бойко Борисов, превърнала

...
Луксозната къща в Барселона, зад която наднича Бойко Борисов, превърнала
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Къщата на Бойко в Барселона под атака от туристи

Луксозната къща в Барселона, зад която наднича Бойко Борисов, трансформирала се в престъпна сага от международна големина, към този момент има ново амплоа – туристическа атракция, издаде пред Narod.bg притежател на туроператор с опит в организирането на ваканции в Испания.

Палатът за 3 млн. евро, обект на наше и испанско следствие за пране на пари, в който живееше „ Мис Бикини “ Борислава Йовчева и нейната щерка Ема, плод на любовта й с Бойко, е под офанзивата на любопитни българи, които желаят да се убедят с очите си в какъв разкош живеят метресите на първите мъже на България.

Реклама

Къщата с басейн е ситуирана на ул. „ Францеск Рибалта “ №8 (Carrer de Francesc Ribalta, 8) и публично се води на разследваната от прокуратурата в Барселона компания Numin Invest S.L., ръководена от „ Мис Бикини “ и татко ѝ Георги Йовчев, написа в отчета на испанските управляващи.

На втора компания, попаднала на мушката на управляващите – EMA BGS S.L., явна отпратка към щерката Ема, се води първокласният магазин на Борислава Йовчева на ул. Paseo de Grácia, франчайз на италианската марка Ermanno Scervino, който към този момент е затворен.

Затварянето му съответства с деня, в който испанското изданието „ Ел Периодико “ разгласява три публикации, че полицията в Каталуния (Mossos d´Esquadra) и профилираното звено за битка с корупцията към испанската прокуратура проверяват произхода на 5 млн. евро, вложени през 2013 година в парцели в Барселона през компаниите Numin Invest SL и Emma BGS SL. Компаниите са свързани с някогашната манекенка и нейното семейство.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР