Луис Суарес бе представен официално като новото попълнение на уругвайския

...
Луис Суарес бе представен официално като новото попълнение на уругвайския
Коментари Харесай

Страхотно посрещане за Луис Суарес в Монтевидео

Луис Суарес бе показан публично като новото попълнение на уругвайския Насионал Монтевидео. Нападателят още веднъж е вкъщи след 17 години по европейските терени. Той напусна Монтевидео като младеж, в този момент се завърна в родния си клуб като международна звезда. Хиляди почитатели на Национал посрещнаха Луис Суарес по улиците на Монтевидео и на стадиона, както единствено южноамериканците умеят.
Снимка: БГНЕС  Страхотно посрещане за Луис Суарес в Монтевидео
" В нито един миг не съм давал приоритет на парите. Това, от което имах потребност, беше да играя и да усетя любовта на хората. И през последните седмици този клуб, градът, тези почитатели ми дадоха толкоз доста обич... Имах потребност от това възприятие, с цел да съм подготвен за Световното състезание. Да, имаше впечатляващи предложения като възнаграждение, само че не желаех да отида в Турция или някъде другаде и да не се усещам добре. Най-важното за мен е да съм задоволен и да чувствам всичко това, което усещам в този момент. Взех решение да бъда благополучен ", сподели Суарес пред последователите.

Снимка: БГНЕС  Страхотно посрещане за Луис Суарес в Монтевидео
35-годишният футболист напусна Атлетико Мадрид със свободен трансфер и отхвърли предложения от колоси като Ривър Плейт и Борусия Дортмунд, с цел да се завърне в Уругвай. Суарес е кадър на академията на Насионал и стартира професионалната си кариера в клуба през 2005.

MUCHAS GRACIAS!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР