Съдията, председателстващ процеса срещу Доналд Тръмп за мълчание, го глоби

...
Съдията, председателстващ процеса срещу Доналд Тръмп за мълчание, го глоби
Коментари Харесай

Доналд Тръмп отново глобен за нарушаване на заповедта за мълчание в случай на мълчание

Съдията, председателстващ процеса против Доналд Тръмп за безмълвие, го санкции с 1000 $ (£800) и го предизвести за затвор за бъдещи нарушавания на заповедта за безмълвие, до момента в който правосъдните заседатели чуха подробни доказателства за първи път по отношение на финансовите възобновявания в центъра на случая.

Доказателствата от Джефри Маккони, някогашен инспектор на организацията на Тръмп, дават механично, само че жизненоважно декламиране на това по какъв начин компанията възвръща заплащанията, предопределени да потисна неуместните истории да излязат на повърхността по време на президентската акция през 2016 година и по-късно ги записва като правосъдни разноски по метод, който съгласно прокурорите в Манхатън нарушава закона.

Появата на господин Маккони пристигна като първия углавен развой, включващ някогашен президент на Съединени американски щати, влезе в своята трета седмица на доказателства. Това даде значим конструктивен детайл за прокурорите, които се пробват да пернат завесата на транзакциите, предопределени да защитят кандидатурата на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР