Емердейл може да е дразнил кой ще помогне на Бел

...
Емердейл може да е дразнил кой ще помогне на Бел
Коментари Харесай

ITV Emmerdale `разкрива` кой ще разкрие подлото малтретиране на Том Кинг след сцената с Бел Дингъл

Емердейл може да е дразнил кой ще помогне на Бел Дингъл, на фона на малтретирането й от страна на брачна половинка Том Кинг.

Сцена с Бел в понеделник видя нейния намек за терзанията си по отношение на брачна половинка Том, с различен воин. Беше й казано, че всичко, което сподели, ще бъде поверително и Бел явно се притесняваше какво може да каже.

Бел си записа лекарски час при Манприйт Шарма в интервенцията, като искаше да даде повторна рецепта за нейното противозачатъчно хапче. Но когато сподели на Манприйт, че желае да промени къде е изпратено лекарството, тя провокира въпроси.

Тя беше поискала то да бъде изпратено на аптека, откъдето може да го вземе в града, и за него не да бъде изпратен в дома й. Манприйт й сподели, че не е нужно да изяснява за какво, само че в случай че желае да приказва за това, тя е до нея.

След това Манприйт й подсети, че нищо, казано на срещата, няма да остави интервенцията и беше поверително. Въпреки че Бел не навлезе в детайлности, тя изясни, че желае медикаментите й да бъдат изпратени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР