Лудогорец вече работи усилено по зимната си селекция. Според източник,

...
Лудогорец вече работи усилено по зимната си селекция. Според източник,
Коментари Харесай

Лудогорец договорил нападател от чужбина

Лудогорец към този момент работи интензивно по зимната си селекция. Според източник, непосредствен до клуба, разградчани към този момент са договорили нападател от чужбина. Очаква се той да подпише при започване на 2018 година, като на този стадий националността и името му се пазят в загадка. Играчът е харесан персонално от треньоръ Димитър Димитров, като скаутското звено го е следило, с цел да затвърди усещанията на наставника. С оглед огромните шансове за излизане от групата в Лига Европа прехвърлянето евентуално ще бъде форсиран.

Друга причина да се бърза с привличането на нов нападател е, че Клаудиу Кешерю надали ще остане в Разград. Вероятността това да се случи е все по-малка. Договорът на румънеца изтича през лятото на 2018 година и към този момент няма изгледи да бъде продължен. Медиите оттатък Дунав към този момент оповестиха, че Кешерю най-вероятно ще се завърне в Стяуа през лятото като свободен сътрудник.

За възможната разлъка загатна и самият Кешерю, който на 2 декември ще навърши 31 години. “Трябва даразговаряме с хората, които вземат решение бъдещето ми. Ако намерим метод да продължим това - добре. Аз се любувах на повече от 2 години тук. Искам и последните месеци да преминат по този начин, в случай че не се получат нещата, ще си потегли. Това е съдбата”, разяснява румънският национал след дуела с Етър (4:0). В него нападателят се регистрира с хеттрик, а по-късно той и Моци получиха повиквателни за националния тим на Румънияза контролите с Турция и Холандия в Клуж и Букурещ на 9 и 14 ноември.

Реално сега Димитър Димитров-Херо разполага единствено с Кешерю като типична “деветка”. На върха на офанзивата той разчита и на Жоао Пауло. Кишада пък бе пратен в дубъла от известно време.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР