Лудогорец привлече нападателя Спас Делев, съобщава . Опитният футболист, който

...
Лудогорец привлече нападателя Спас Делев, съобщава . Опитният футболист, който
Коментари Харесай

"Лудогорец" взе Спас Делев без пари

Лудогорец " притегли нападателя Спас Делев, оповестява. Опитният футболист, който е на 32 години, подписа с първенците за две години.

Делев идва от " Арда ", където се състезаваше от 2019 година Клубът от Кърджали, който минава през миг на компликации поради свиването на финансирането, няма да получи нищо от " Лудогорец ", откакто по-рано денем разгласи, че Делев е прекратил контракта си по взаимно единодушие.

Дотук през сезона нападателят има пет гола и четири асистенции за " Арда ". Българският национал е вторият нов в " Лудогорец ". В сряда първенците.

" Настъпи моментът, в който нашите професионални пътища се разделят. Това решение бе доста мъчно за мен, тъй като през последните две години и половина аз открих своето място в " Арда ". Заедно с моите съотборници написахме най-новата история на клуба. Успяхме да сложим " Арда " на футболната карта на Европа. Не скърбя за нито един миг прекаран на " Арена Арда " и в град Кърджали, където открих в действителност същински и правилни другари ", съобщи Делев в благодарствено послание в уеб страницата на досегашния си тим. Той пожела на последователите " да са близо до тима и да го поддържат, без значение дали побеждава или губи, всички би трябвало да сте като един пестник ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР