Лудогорец официално стана шампион на България за 11-ти пореден път,

...
Лудогорец официално стана шампион на България за 11-ти пореден път,
Коментари Харесай

Лудогорец прави отчаян опит да напълни стадиона си с идея за награждаването по повод 11-тата поредна титла

Лудогорец публично стана първенец на България за 11-ти следващ път, а церемонията по награждаването ще се състои на 14 май незабавно след семейството на Черно море в шампионата. За задачата домакините оповестиха, че ще изградят специфична сцена върху самите трибуни на „ Хювефарма Арена “.

Временното оборудване ще бъде издигнато в Сектор „ В “, като концепцията е почитателите на клуба да са оптимално покрай момента, в който техните любимци ще получат наградата. След това купата ще бъде показана и пред хората от естрада „ Моци “.

Преди старта на самия мач е планувано шоу с мажоретки, а на полувремето ще бъдат раздадени годишните награди за младите гении от академията на разградския клуб. Предвидена е и благотворителна самодейност в поддръжка на Мартин Маринов - някогашен играч от школата, който има потребност от пари за лекуване. Дияна Гиргинова пък ще пее на стадиона, с цел да се опита да събере пари за татко си - Милен, който също има потребност от лекуване.

Благотворителните начинания сигурно са отличен метод за създаване на имиджа на Лудогорец, защото хора в потребност ще могат да се възползват от внимание на по-широка публика в опит да се оправят с житейските си тествания.

Неприятното обаче е, че „ орлите “ по този начин и не могат да консолидират по-голяма част от футболната общност, с цел да може трибуните на „ Лудогорец Арена “ да се пълнят по-често. Дори спечелването на купата се трансформира в нищожно събитие, което единствено потвърждава равнището, до което е пропаднал родният футбол.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР