Лудогорец допусна четвърта поредна загуба в Лига Европа и няма

...
Лудогорец допусна четвърта поредна загуба в Лига Европа и няма
Коментари Харесай

Лудогорец си тръгва от Европа

Лудогорец позволи четвърта поредна загуба в Лига Европа и няма да взе участие в евротурнирите през пролетта.

Орлите отстъпиха с 0:1 при гостуването на Цървена звезда в предпоследния кръг на груповата фаза. Така те изгубиха шансове даже за трета позиция групата, която щеше да ги прати в шампионата за Купата на конференциите.

Мирко Иванич означи единствения гол в мача малко след почивката. Нападателят бе най-активният от домакините, като с изключение на с гола се отличи с още няколко пропуща пред вратата на Лудогорец. Домакините бяха осъдени с мач без аудитория поради ексцесии на предходното домакинство в шампионата против Мидтиланд, само че на трибуните на " Мала Маракана " бяха позволени деца, които също сътвориха добра атмосфера. Двата тима не предприемаха непотребни опасности през първата част. Лудогорец сътвори добра опция в 29-а минута, когато Гонсалвеш стреля мощно от границата на наказателното поле, само че стражът на Звезда и някогашен вратар на Лудогорец - Милан Борян, избави.В добавеното време на първата част Звезда изпусна най-хубавата обстановка до почивката, откакто още веднъж Иванич бе изведен на стрелкова позиция, само че ударът му в близкия ъгъл мина на сантиметри от задачата.

През второто полувреме първото състояние за гол още веднъж бе пред вратата на Лудогорец. В 54-а минута Милан Павков стреля мощно под гредата, само че вратарят на разградчани с една ръка мазета в корнер. Три минути по-късно Звезда стигна до попадение. Икоко сбърка при изнасянето на топката, Иванич лиши и с акуратен удар прати топката в мрежата.След попадението домакините одобриха играта в своята половина и използваха всяка опция да контраатакуват.Лудогорец се нуждаеше от голове и потегли по-смело в офанзива, само че по този начин и не съумя да заплаши съществено вратата на Милан Борян. Пет минути преди края звездашите удариха и греда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР