Ловец на духове загина при много мистериозни обстоятелства в дома

...
Ловец на духове загина при много мистериозни обстоятелства в дома
Коментари Харесай

Индийски ловец на духове загина при мистериозни обстоятелства

Ловец на духове почина при доста мистериозни условия в дома си. Индиецът Гуарав Тивар, който е добре прочут измежду феновете на призрачни истории, е бил открит мъртъв от брачната половинка си със странни следи по тялото. По тази причина, както и поради редица злокобни феномени, предхождащи кочината му, мнозина считат, че мъжът е станал жертва на призрачни създания, които самичък е преследвал толкоз време.

Съпругата на Гуарав разкрила безжизненото му тяло в фамилната им баня, като преди да влезе в помещението, тя дочула чудноват звук, приближаващ оттова. Щом съзряла мъжа си в безпомощно положение, дамата незабавно се обадила в болница. Лекарите пробвали да оказват помощ на Гуарав, само че макар напъните им той умрял.

Върху натрупа на 32-годишния мъж имало мистериозна черна линия, чиито генезис към този момент остава мистерия както за дамата на покойника, по този начин и за проверяващите органи, заели се със странния случай.

Според констатацията на медиците ловецът на духове е умрял в резултат на задушаване. Как се е стигнало до него обаче към момента не е ясно. Според брачната половинка му още преди трагичния ден на Тивар почнали да му се случват някакви неприятни неща и той правел шантави мнения пред околните си.

Те обаче не им отдавали кой знае какво значение, защото за разлика от него, не вярвали изключително в отвъдния живот. Но поради мистериозните условия към издъхването му в този момент стартират много да се тревожат.

Снаха ми пренебрегнала признанията на Гуарав, че зли сили се пробват да го притеглят към себе си и той едвам се оправя с въздействието им. Тя отдала думите му на краткотрайно неразположение и решила, че скоро той още веднъж ще е в положително въодушевление. Като цяло синът ми беше благополучен човек, споделя бащата на покойника, представен от Дейли мейл.

Тивар беше един от най-известните ловци на духове в Индия. През последните години той напълно се беше посветил на пристрастеността си, с помощта на което даже стана и водещ на телевизионно предаване, в което разказваше за опита си с привиденията.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР