Лоран Саймънс, хлапе от белгийския крайбрежен град Остенде, току-що е

...
Лоран Саймънс, хлапе от белгийския крайбрежен град Остенде, току-що е
Коментари Харесай

11-годишен завърши бакалавър по физика: Целта ми е безсмъртието

Лоран Саймънс, хлапе от белгийския крайбрежен град Остенде, преди малко е приключил университета в Антверпен с бакалавърска степен по физика, което го прави вторият най-млад приключил в света, пишат локалните медии.

Само една година е нужна на 11-годишния Саймсън, което нормално лишава минимум три години.

" Не ме интересува дали съм най-младият. Важно за мен е приемането на познания, споделя 11-годишният талант в диалог с холанския всекидевник De Telegraaf.

" Искам да заменя колкото мога частите на тялото с механични елементи и бакалавърът по физика беше първото парче от целия пъзел, споделя младият академик и прибавя: " безсмъртието е моята цел ".

" Искам да мога да заменя допустимо най-вече елементи на тялото с механични елементи. Начертал съм път до там. Можете да го видите като огромен пъзел. Квантовата физика - проучването на най-малките частици - е първото парче от пъзела ", изяснява в детайли той и си пожелава да работи с най-хубавите професори по света, с цел да разбере по какъв начин те мислят.

Саймън приключва гимназиалното си обучение единствено за 1,5 години и получава дипломата си за приблизително обучение на осем години.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР