Лондон. Най-силното и гледано първенство на планетата - английската Премиър

...
Лондон. Най-силното и гледано първенство на планетата - английската Премиър
Коментари Харесай

Стартира най-силното първенство в Европа с мача Брентфорд – Арсенал

Лондон. Най-силното и гледано състезание на планетата - британската Премиър лийг, се завръща довечера от 22,00 часа с дуела сред новака Брентфорд и Арсенал.
През миналия сезон над всички беше Манчестър Сити (б.а. за трети път в последните четири кампании), който ще има сложната задача да пази трофея против все по-амбициозните противници. Голямата вест е завръщането на почитателите по трибуните, които бяха затворени за аудитория през по-голямата част от миналогодишната акция поради пандемията от ковид.

“Гражданите ” още веднъж са любимец за продобиване на купата, само че ще би трябвало да се оправят със сериозна конкуренция. Челси победи Манчестър Сити във финала на Шампионската лига, а селекцията през лятото сподели огромни упоритости. Мениджърът Томас Тухел към този момент има в състава си Ромелу Лукаку и се надява белгиецът да направи отбелязването на голове по-лесна задача. Манчестър Юнайтед приключи втори през предишния сезон, през лятото се укрепи с играчи като Джейдън Санчо и Рафаел Варан, и търси първа купа след ерата на сър Алекс Фъргюсън.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР