Ливърпул и Нюкасъл завършиха 1:1 в двубой от 33-ия кръг

...
Ливърпул и Нюкасъл завършиха 1:1 в двубой от 33-ия кръг
Коментари Харесай

Ливърпул се издъни срещу Нюкасъл

Ливърпул и Нюкасъл приключиха 1:1 в дуел от 33-ия кръг на Висшата лига. Още в 3-ата минута Салах откри резултата в интерес на домакините. В добавеното време на срещата Калъм Уилсън вкара топката в мрежата, само че гол нямаше, защото игра с ръка. Все отново гостите изравниха резултата, откакто Уилок се разписа надълбоко в добавеното време. Така Ливърпул пропусна опцията да заеме мястото си в топ 4, като сега е на 6-ото място с 54 точки. " Свраките " са на 15-ото място с 36.
Снимка: БГНЕС  Ливърпул се издъни против Нюкасъл
Още в 3-ата минута на дуела при отлична офанзива за домакините, Мо Салах получи топката и разстреля Дубравка, с цел да изведе Ливърпул напред в резултата. Садио Мане пропусна забавна опция в 13-ата минута на дуела след пас на Александър-Арнолд, само че флагът на страничния арбитър беше вдигнат.

Нюкасъл се засилва и стартира да търси гол, с цел да изравни. В 21-ата минута Шон Лонгстаф стреля рисково към вратата на Ливърпул, само че Алисон избави ослепително. Малко по-късно топката влезе във вратата на Ливърпул, само че гол нямаше поради засада.

Снимка: БГНЕС  Ливърпул се издъни против Нюкасъл
В 26-ата минута Нюкасъл направи отлична контраофанзива, само че Алмирон и Жоелинтон не се схванаха и топката попадна в ръцете на Алисон. В ответната офанзива изстрел на Мане попадна в тялото на съперников състезател и топката излезе в корнер. След осъществяването гостите се оправиха със обстановката.

Жота пропусна отлична опция за гол в 29-ата минута, топката не откри задачата. В 36-ата минута на дуела Салах излезе на чиста голова позиция, само че не съумя да удвои резултата. Четири минути по-късно Мане не съумя да се разпише от чиста позиция.

В 48-ата минута Фирмино се озова на голова позиция, само че стреля във вратаря. В 55-ата минута чудесна опция основана от Жоелинтон беше пропусната от самия него. Той излезе очи в очи с Алисон, само че стреля в него.
Снимка: БГНЕС  Ливърпул се издъни против Нюкасъл
Ливърпул сътвори поредна добра обстановка пред вратата на противника, като Робертсън в 64-ата минута стреля добре, само че топката не откри задачата, като мина настрана от вратата. Десет минути по-късно Салах не съумя да осъществя от доста чиста позиция. Нюкасъл сътвори забавно състояние в 83-ата минута, само че не се получи след отлична интервенция на Кабак. В добавеното време Уилок стреля с глава, само че топката мина над вратата на Алисон.
Снимка: БГНЕС  Ливърпул се издъни против Нюкасъл
В добавеното време Калъб Уилсън вкара топката в мрежата, само че игра с ръка и гол нямаше. Джо Уилок изравни резултата за 1:1 надълбоко в добавеното време и завоюва заслужена точка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР