Ливърпул. Франк Лампард е окончателният избор на ръководството на Евертън

...
Ливърпул. Франк Лампард е окончателният избор на ръководството на Евертън
Коментари Харесай

Франк Лампард е новият мениджър на Евертън

Ливърпул. Франк Лампард е окончателният избор на управлението на Евертън за нов треньор на отбора, оповестяват британските медии.

Все още не е ясно каква ще бъде продължителността на контракта сред двете страни, както и финансовите елементи, само че сигурно именитият халф ще поеме тима напълно скоро. Временният управител Дънкан Фъргюсън и считаният за любимец за поста Витор Перейра също са били известени за решението на клуба. Собственикът Фархад Мошири и неговите съветници били впечатлени от второто изявление, които са провели с Лампард.

43-годишният експерт е предстоящ да дойде в Ливърпул още този уикенд, с цел да стартира своя треньорски престой в трети друг клуб след Дарби Каунти и Челси, откъдето беше уволнен преди година. Той наследява Рафаел Бенитес, който се задържа на „ Гудисън парк “ едвам няколко месеца. Лампард поема Евертън в тежка обстановка, като отборът е на 16 позиция в класирането на Премиър лийг с актив от 19 точки или единствено на четири от зоната на изпадащите. От 25 септември насам „ карамелите “ имат единствено една турнирна победа, което ги въвлече в борбата за оставане в британския хайлайф макар надалеч по-високите упоритости на клуба.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР