Лионел Меси бе уличен във фалшиви сълзи при раздялата си

...
Лионел Меси бе уличен във фалшиви сълзи при раздялата си
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за фалшивите сълзи на Меси при раздялата му с Барселона

Лионел Меси бе махленски във подправени сълзи при раздялата си с Барселона през 2021 година, откакто El Mundo Deportivo разгласява детайлности към офертата, която е предложил на клуба през 2020 година, с цел да удължи контракта си.

Аржентинецът е упорствал за бонус при подписването си в размер на €10 млн., частен аероплан за фамилията му, с който да се прибират до родината по Коледа, първокласна VIP ложа на „ Ноу Камп “, построена особено за него и Луис Суарез, откупна уговорка в размер на €10 хиляди, нарастване на заплатата до €75 млн. на година, 3% от годишните доходи под формата на бонус и всичко това в 3-годишен договор.

Преди началото на сезон 2021/22 стана ясно, че финансовите регулации на Ла Лига няма да разрешат на „ каталунците “ даже да му предложат същите условия, както са в предходния му контракт. Това принуди клуба да се раздели с него без пари, като за задачата бе проведена специфична конференция, на която Меси съобщи през сълзи, че е бил подготвен да играе за половината си заплата. Дори по-късно се изрече още по-гръмко, че е можело да одобри контракт без заплата, само че не му е било известно, че съществува такава алтернатива към оня миг.

В следствие 7-кратният притежател на „ Златната топка “ се озова в ПСЖ, като договарянията с тима продължиха рекордно малко време. Forbes пресмята, че той получава по €75 млн. на година от „ парижани “ с двугодишната им договорка. За останалите ексцентрични условия обаче към момента няма обществена информация, въпреки да е повече от несъмнено, че той се употребява със особено отношение на „ Стад дьо Франс “.

Същото издание пресмята, че Лионел Меси е спечелил към $875 млн. единствено от заплатите си в Барселона през цялата си кариера. Мнозина направиха връзка с дълговата рецесия в клуба, която е в размер на съвсем $2 милиарда към днешна дата, по данни на Fox News.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР