Лион сътвори поредната изненада в тазгодишната кампания на , след

...
Лион сътвори поредната изненада в тазгодишната кампания на , след
Коментари Харесай

Лион поднесе изненадата и прекърши мечтата на Манчестър Сити в Шампионска лига

Лион сътвори следващата изненада в тазгодишната акция на , откакто в профил Манчестър Сити. Френският отбор победи " жителите " с 1:3, като по този метод отстранява втори любимец по пътя си. На 1/8-финала се оправи и с Ювентус.
За Сити се разписа Кевин Де Бройне, а за " хлапетата " Корне и на два пъти Дембеле. Пропуски на Жесус и Стърлинг белязаха срещата, като бяха секунди преди попаденията за 1:2 и за 1:3 за Лион. А този на Стърлинг бе изключително фрапантен, като от близо, на опразнена врата - не съумя да вкара.
 Байерн Мюнхен сложи срамно леке в историята на Барселона след погром Байерн Мюнхен сложи срамно леке в историята на Барселона след погром
Байерн Мюнхен унизи Барселона на 1/4-финалите в Шампионска лига, нанасяйки на каталунците исторически срам. " Баварската машина " прегаз...
Така, Лион взе последното място на полуфиналите, където ще се изправи против Байерн Мюнхен. Именно преди 10 години французите за последно стигат до тази фаза и още веднъж се изправят против баварците. А Сити отпадна на същата фаза на шампионата, както и предните две години, което постави завършек на огромната фантазия на Хосеп Гуардиола - трофей от Шампионска лига.
.
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Лион в профил шокиращо от шампионата Кристиано Роналдо и неговия Ювентус, макар че още веднъж бяха отписвани. Сега обаче отсреща си има устремения Пеп Гуардиола, който към този момент мина през краля на шампионата Реал Мадрид и мощно желае трофея от Шампионска лига.
 Лудогорец с тежък чоп за втория квалификационен кръг на ШЛ Лудогорец с тежък чоп за втория квалификационен кръг на ШЛ
Българският първенец Лудогорец научи евентуалния си втори противник за сезон 2020/21 в Шампионска лига. " Орлите " първо би трябвало да се спр...
Големият отсъстващ за Манчестър Сити ще е Серхио Агуеро. Аржентинецът не е изцяло възобновен и няма да може да играе на стадион " Жозе Алваладе ". За разлика от гостуването на Ювентус, този път се чака Муса Дембеле да е титуляр за Лион и да си партнира в предни позиции с капитана Мемфис Депай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР