Линейка с дете с опасност за живота едва не закъсня

...
Линейка с дете с опасност за живота едва не закъсня
Коментари Харесай

Линейка с болно дете била на ръба на фатално закъснение заради пътни нарушители



Линейка с дете с заплаха за живота едвам не закъсня съдбовно, откакто на пътя й по автомагистрала „ Тракия " се изпречили десетки извършители в спешната лента и по този начин я забавили повече от половин час.

Детската кола за спешна помощ на „ Пирогов”, предопределена за превозване на незабавни случаи на деца, пътувала от Бургас в понеделник преди обяд. Возила момиченце на година и половина в тежко положение с алергичен потрес. Попаднала обаче в запушване.

"Около 70-ия километър от София в посока Бургас попаднахме в запушване. Беше невероятно да се мине по лявата или дясната лента, които бяха заети от коли. Желанието ни да минем по спешната лента беше възпрепятствано от обстоятелството, че в нея имаше коли, само че не аварирали, а такива, които се пробват да "прескочат трафика " и да стигнат по-бърза където са тръгнали ", описа доктор Иванова от "Пирогов " пред Нова телевизия.

Кошмарът да няма път, а детето да е с заплаха за живота претърпяват и родителите. Бащата карал зад колата за спешна помощ на спешни светлини. Линейката стигнала до Инфекциозна болница в София без положението на дребната пациентка да се усложни. За благополучие тя към този момент е нормализирана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР