Моделът Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с певицата Дивна

...
Моделът Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с певицата Дивна
Коментари Харесай

Събират пари за лечението на Кристин Илиева

Моделът Кристин Илиева, която пострада при злополуката с певицата Дивна край Плевен, се нуждае от лекуване и интервенции в чужбина. Това заяви нейният сътрудник Радостина Иванова.

„ Отново се обръщам към вас във връзка нашата прелестна Кристин, която към този момент два месеца се възвръща от ужасния случай, след който съществено пострадаха и двата й крайници. Криси претърпя доста интервенции в България и в Турция. Тя е мощна и се бори още веднъж да проходи и да прави “обикновените” за нас неща. Дадоха се доста средства, събрани от фамилията, роднините и приятелите й. За страдание са нужни още доста средства за бъдещи интервенции и лекуване в чужбина,за които фамилията й няма опция. Моля, дано всеки, който има възможностост да помогне “, прикани Иванова в обществените мрежи.



Припомняме, че броени дни след случая фамилията на модела още веднъж се обърна към почитателите й в обществените мрежи с молба да дарят кръв. Над 60 индивида се отзоваха единствено за ден.

„ В момента имам частична парализа на крайници. Занапред всичко зависи от мен, тъй като коляното ми е подредено съвършено, единствено му би трябвало месец да зарасне”, споделя самата Кристин, която преди дни се прибра от лекуване в Турция. Красавицата признава още, че след злополуката постоянно получава паникатаки и кошмари, написа "Монитор ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР