Национална асоциация на ресурсните учители (НАРУ), с подкрепата на британските

...
Национална асоциация на ресурсните учители (НАРУ), с подкрепата на британските
Коментари Харесай

"Пирогов" ще получи дарение от 15 инвалидни количики

Национална асоциация на ресурсните учители (НАРУ), с поддръжката на английските фондации Physionet и Frontline Bulgaria, подаряват на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов” помощни средства - 15 инвалидни количики. Дарението ще бъде направено от 14.00 часа в постройка на „ Пирогов”. Това оповестиха от пресцентъра на болничното заведение.

Национална асоциация на ресурсните учители (НАРУ) се е наложила като професионална неправителствена организация която подкрепя деца, фамилии и експерти за приобщаване и личностно развиване. Тя сплотява експерти, работещи за пълноценнта интеграция, приобщаване и обучение на деца с разнообразни благоприятни условия и потребности в общообразователната среда и социлния живот. През последните две години организацията е подкрепила на 400 български фамилии на деца с увреждания с помощни средства от Великобритяни, предоставени от Physio Net.

Physio Net е неправителствена организация основан във Англия през 2005 година за да обезпечи съоръжение за физиотерапия и подвижност на хората с увреждания в разрастващите се страни.

Оборудването се ревизира и се записва в депото на PhysioNet в Северен Йоркшир. Членовете на организацията откриват, че има непрестанен дефицит и непрекъснато търсене на инвалидни колички. Ето за какво, те са включени във всички дарителски колета на организацията. През 2017 година PhysioNet печели Наградата на Кралицата за Доброволческа активност.

Frontline е благотворителна организация с задача да трансформира живота на уязвими деца, като набира и развива изключителни персони, с цел да ги трансформира в водачи в обществената работа и в обществото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР