Линда Еванджелиста изненада всички, като дефилира за първи път от

...
Линда Еванджелиста изненада всички, като дефилира за първи път от
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста се завърна на подиума след 15-годишно отсъствие

Линда Еванджелиста изненада всички, като дефилира за първи път от 15 години. 57-годишният супермодел се появи на Седмицата на модата в Ню Йорк и уместно закри ревюто на Fendi, написа iwoman.bg.

Тя беше облечена в рокля от тафта, въодушевена от цвета на бижутерската компания Tiffany & Co. Визията ѝ беше допълнена с диамантени обеци и сребърни копринени ръкавици. С присъединяване на Еванджелиста Fendi означи 25-годишнината на емблематичната си чанта Baguette.

Последната поява на звездата беше през 2007 година, когато тя взе участие в ревюто по случай 60-годишнината на Christian Dior.

Преди време стилната икона от 90-те разкри, че се е отдръпнала, тъй като се е подложила на разкрасителна процедура, която брутално е обезобразила лицето ѝ и я довела до дълбока меланхолия.

Наскоро пък Еванджелиста се появи на корицата на септемврийския брой на английския " Vogue ", като сама показа, че тя в действителност не наподобява по този начин.

По време на фотосите гримьорите употребявали тиксо и специфични ластици, с цел да издърпат кожата на лицето и да ѝ придадат натурален тип. " Шията и челюстта ми не са такива в действителния живот - не мога да вървя на всички места с тиксо и ластици ", споделя супермоделът пред списанието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР