Lidl има специално лятно предложение за хората, които търсят нови

...
Lidl има специално лятно предложение за хората, които търсят нови
Коментари Харесай

Нови възможности за работа на морето от Lidl

Lidl има особено лятно предложение за хората, които търсят нови работни провокации. Сега всички, които желаят да прекарат летните месеци покрай плажа, само че и да имат сигурна и добре платена работа, могат да аплайват за сезонна работа в магазините на веригата по морето.

Варна, Балчик, Бургас, Несебър, Созопол, Поморие и Царево са морските дестинации, където компанията предлага опция за сезонна претовареност. Предложението включва атрактивно възнаграждение, бонус за отработен ден, а при нужда и обезпечаване на квартира/хотелско настаняване за градовете Балчик, Несебър, Поморие, Царево и Созопол. Като част от сезонното предложение, Lidl предлага и редица придобивки като в допълнение здравно обезпечаване, карта Multisport, както и спомагателен ден отпуск за рожден ден. Друго преимущество е, че се работи на смени, което прави комбинацията работа – морски преживявания още по-лесна.

В допълнение към всичко това е и фактът, че към този момент 12 години компанията се потвърждава като правилен и благонадежден шеф, който се грижи за своите чиновници. Най-скорошното доказателство е влиятелният интернационален документ TOP Employer, който компанията получи за трета поредна година през януари поради потвърдените си и международно одобрени работодателски практики.

Желаещите да работят в морските магазини на Lidl могат да аплайват на на компанията. Ако бъдат утвърдени, ще могат да съчетаят работата с почивката до 30 септември. А в случай че се оправят сполучливо, имат и действителния късмет да станат непрекъсната част от екипа на Lidl.

Пълна информация за сезонните благоприятни условия и изискванията за кандидатстване може да намерите .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР