Директорът на Пирогов“ д-р Валентин Димитров спечели конкурса за ръководния

...
Директорът на Пирогов“ д-р Валентин Димитров спечели конкурса за ръководния
Коментари Харесай

След спечелен конкурс: Д-р Валентин Димитров отново ще е директор на „Пирогов“

Директорът на „ Пирогов “ доктор Валентин Димитров завоюва състезанието за управителния пост в незабавната болница и ще я ръководи за период от още три години. Това излиза наяве от информация за завършилата процедура, оповестена на уеб страницата на здравното министерство.

Според него болничното заведение към този миг се е „ успокоила “

Припомняме, че доктор Димитров беше единственият претендент, позволен до третия, заключителен стадий на състезанието – изявление. Другият претендент за поста беше ортопедът доктор Атанас Андреев. 

Д-р Димитров беше освободен от предходния здравен министър Христо Хинков след поредност от кавги и митинги от страната на Фондация „ Даная “.

 Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък 2 мин. Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент 3 мин. ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент 2 мин. " Полет за на никое място ": Пътниците попаднаха в 9-часов капан във въздуха Отбелязваме Спасовден 2 мин. Отбелязваме Спасовден Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел 2 мин. Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел Силна градушка падна над страната, в Правец е била колкото яйце (ВИДЕО+СНИМКИ) 5 мин. Силна градушка падна над страната, в Правец е била колкото яйце (ВИДЕО+СНИМКИ) Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък 2 мин. Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент 3 мин. ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент 2 мин. " Полет за на никое място ": Пътниците попаднаха в 9-часов капан във въздуха Отбелязваме Спасовден 2 мин. Отбелязваме Спасовден Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел 2 мин. Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел Силна градушка падна над страната, в Правец е била колкото яйце (ВИДЕО+СНИМКИ) 5 мин. Силна градушка падна над страната, в Правец е била колкото яйце (ВИДЕО+СНИМКИ)

Заповедта за уволнението му беше анулирана от служебния здравен министър доктор Галя Кондева два дни, откакто служебното държавно управление стартира работа.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР