Ваня Григорова попиля Корнелия Нинова: Това й е за трети

...
Ваня Григорова попиля Корнелия Нинова: Това й е за трети
Коментари Харесай

Ваня Григорова попиля Корнелия Нинова: Това й е за трети път, тя няма да си тръгне

Ваня Григорова попиля Корнелия Нинова: Това й е за трети път, тя няма да си тръгне. Общинската съветничка, която на последните общински избори за малко не стана кмет на София Ваня Григорова, направи съсипващ коментар по адрес на Корнелия Нинова.

Според нея даже и след декларираната от Корнелия Нинова оставка, тя няма да си тръгне:

„ Опасявам се, че трети път оставка не значи действителна воля за вдишване на отговорност за това, че Българска социалистическа партия беше свита от над 900 хиляди гласоподаватели до 150 хиляди в границите на няколко години “.

Business Insider: Подводницата „ Казан “ край крайбрежията на Куба провокира безпокойствие у Съединени американски щати и НАТО 13.06.24 15:46 Германия се трансформира в страна на самоубийствата: Дигитализация и декарбонизация изострят психологическия стрес 13.06.24 15:37 Ваня Григорова попиля Корнелия Нинова: Това й е за трети път, тя няма да си тръгне 13.06.24 15:35 Иво Желев особено за SafeNews: ГЕРБ е в сложна позиция 13.06.24 15:29 Явор Дачков изгърмя с вест!: Голяма част от служебното държавно управление може да остане, а Главчев да е министър председател 13.06.24 15:28

Лидерката на „ Солидарна България “ Ваня Григорова съобщи, че и отсега нататък е допустимо да работи с обособени персони от Българска социалистическа партия. Григорова направи прогноза какво ще се случи от тук нататък на политическата сцена:

„ Това, което евентуално ще се случи, е да се сформира държавно управление, като обособени представители на партиите ще бъдат в ръководството, само че няма да носят отговорност за последствията от решенията, които ще взимат. Това няма да спомогне за това да се организира политика в полза на жителите “.

Григорова разгласи, че групировката „ Солидарна България “, на която е водач ще продължи взаимоотношението си с „ Изправи се, България “, „ Българската Левица “ и Обединената Социалдемокрация.

„ Нашето взаимоотношение не е краткосрочно, не е със самоцел влизане в Народно събрание. Това можеше да бъде механизъм, който да ни помогне да изпълним нашите цели, които преследваме от години. Това, че няма да бъдем част от Народно събрание, не значи, че сме не запомнили за това какво желаеме да променим в страната, тъй че българските жители, работещите такива, да се усещат по-добре в страната си. Ние ще внасяме оферти в Народно събрание. От държанието на народните представители ще се види кой желае и кой не желае действително да спомогне действително за повишение благоденствието на хората„.

Източник: БНР-Хоризонт

Още вести четете в: България, Избори 2024 За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР