Лидерът на БСП в оставка Корнелия Нинова призова членовете на

...
Лидерът на БСП в оставка Корнелия Нинова призова членовете на
Коментари Харесай

Нинова призовава членовете на БСП да приемат оставката ѝ

Лидерът на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова прикани членовете на партията да я одобряват нейната оставка. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

" Претърпяхме тежка загуба на изборите за 50-ото НС и за Европейски парламент. Поемам отговорността за тези пагубни резултати и депозирам оставката си пред всеки един от вас- тези, които ме избрахте за ваш ръководител и единствените, които имате право да я получите. Надявам се с това да спрат всякакви лъжи и тълкования на знайни и незнайни платени анализатори, които нямат никаква визия от разпоредбите и Устава на Българска социалистическа партия, само че непрекъснато разясняват " неистинската " ми оставка ", декларира тя.

" Няма да вземам участие в работата на Изпълнителното бюро и Националния съвет на Българска социалистическа партия, с цел да се избегнат всевъзможни внушения за моя интервенция в решенията на груповите органи на партията. Ще се съсредоточа в работата в Народното събрание, където ще пазя вашите ползи, както съм го правила постоянно до момента ", прецизира Нинова.
 
" Правила съм неточности, само че в никакъв случай не ви предадох и не продадох Българска социалистическа партия, все пак, на което бях подложена. Посветих осем години на това да изчистя партията от клиентелизъм, зависимости и използването ѝ за трупане на персонално благосъстояние и привилегии. Останахме единствените, на които задкулисието,  " дълбоката държава "  и мафията не могат да диктуват какво да вършим ", показва още ръководителят в оставка.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР