Лидерката на ДПС за Петрич и Сандански Атушка Маркова, която

...
Лидерката на ДПС за Петрич и Сандански Атушка Маркова, която
Коментари Харесай

НЕДОСЕГАЕМА: Властта пази Атушка Маркова от ДПС

Лидерката на Движение за права и свободи за Петрич и Сандански Атушка Маркова, която парадира наляво и надясно, че работи за ДАНС, има съществени настойници в министерствата, разкри източник на Narod.bg от спецслужбите.

Наличието на политически чадър изяснява по какъв начин по този начин 35-годишният ѝ брат Деян е организиран като митнически чиновник на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата ” без конкурс.

Любопитен факт е, че познатият като Дейчо Митничаря връзкар нямал и ден трудов стаж, преди да се намърда на браздата.

Реклама

Още по-фрапиращото е, че в югозападния град Деян е прочут със своята пристрастеност към комара и всевъзможни хазартни игри.

В момента братчето е преместено в Благоевград със заповед за дисциплинарно уволняване, която не се извършва, към този момент ясно за какво – Атушка си има настойници в Министерство на външните работи. Сред най-близките ѝ се спрягат имената на Мая Тодорова и Деян Хаджиев, отсече информаторът на Narod.bg.

Именно политическият чадър дава сили на Атушка да разправя, че дружно с престъпно проявения си ухажор Марин Китанов щели да бъдат изпратени в консулските отдели на Япония или Виетнам, за което към този момент писахме.

Очаквайте шеста част, с цел да научите какъв брой богати са Атушка и нейният ухажор Марин Китанов – единствено в Narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР