Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов излезе във Фейсбук с коментар

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов излезе във Фейсбук с коментар
Коментари Харесай

Земеделец разкри! Думите към Костадинов

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов излезе във Facebook с коментар към симпатизанти, които желаят да обяснят какво се е по време на днешния митинг. 

" Видях:) Един от босовете като чу какво ми приказват хората и прати един от своите хора да вика след мен, като си тръгвах, че не ме били канили:) И медиите незабавно го накацаха радостни и щастливи като мухи на..., айде да не споделям какво:) ", сподели той.
-->
Пред България он ер приказва индивидът, който го изгони:

" Аз персонално го изгоних. Не му е тук мястото ", изясни той.

Ето какво написа Костадинов:

" Днес внесохме предложение за решение на Народното събрание, с което се не разрешава вноса на земеделска продукция от Украйна. Представители на протестиращите земеделци ме поканиха на диалог по този въпрос. По думите им измежду техните ръководители има хора, които са подготвени да одобряват компромис с държавното управление, а голямото болшинство не го желае. Казах им едно просто нещо - в случай че някой ги предава, да спрат да му имат вяра.

Когато основах Възраждане преди 9 години това беше един от главните ми претекстове - не желаех в никакъв случай повече никой да ме лъже и предава! Това е и главната причина, заради която Възраждане не стопира да пораства и да натрупа поддръжка - тъй като не лъжем и не предаваме гласоподавателите си "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР