Не е тайна, че Дейвид Бекъм отчаяно иска да стане

...
Не е тайна, че Дейвид Бекъм отчаяно иска да стане
Коментари Харесай

Ролята на Виктория Бекъм в осуетяването на жадуваното рицарско звание на Дейвид Бекъм

Не е загадка, че Дейвид Бекъм обезверено желае да стане рицар, само че брачната половинка му Виктория Бекъм наподобява е попречила на възможностите му.

Футболистът още веднъж пропусна мечтаното рицарско звание в последния лист с оценки за Нова година. Авторът Том Бауър счита, че Дейвид е бил осуетяван години наред заради екстравагантния метод на живот на Виктория. Съобщава се, че нейните обилни обноски са " раздразнили " Боб Керслейк, началник на държавната работа и ръководител на Комитета по почетите от 2011 до 2014 година, и са спрели Дейвид от постигането на фантазията му.

В избухливата си нова книга The Къщата на Бекъм, Том споделя, че „ луксозният метод на живот “ на Дейвид и Виктория не пасва добре на „ левите политически пристрастености на Керслейк “.

Семейство Бекъм са имали няколко парцела през годините, в това число къща от клас II на стойност £1,25 милиона в Alderley Edge и преустроена плевня на стойност £12 милиона в Cotswolds. Смята се, че обширното им портфолио от парцели е оставило Kersla...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР