Лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов заяви в Силистра, че

...
Лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов заяви в Силистра, че
Коментари Харесай

Костадин Костадинов поиска оставката на правителството

Лидерът на Политическа партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов съобщи в Силистра, че държавното управление би трябвало неотложно да подаде оставка " поради безродните си дейности ". Той беше в крайдунавския град за среща с членове и симпатизанти на партията.

Според Костадинов, Корнелия Нинова от дълго време трябваше да е подала оставка, тъй като с нейния автограф, през медиатори, се изнасят големи количества оръжие за Украйна, съобщи Българска телеграфна агенция.

В Силистра водачът на „ Възраждане “ разяснява и обявената нова партия на някогашния длъжностен министър председател и някогашен министър на защитата Стефан Янев. " Ставаме очевидци не на раждането на нов политически план, а на политически аборт, нещо което умря преди да се роди ", разяснява Костадинов. Според него това е " следващият американски план, основан с една цел – да държи българите под американска политическа настойчивост ". " Знаем, че част от договорите за продажба на оръжие на медиатори, които сега изпращат оръжие в Украйна, са подписани когато Янев беше министър председател на България ", сподели още Костадинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР