Лидерът на партия Възраждане смази почитателите си в американската социална

...
Лидерът на партия Възраждане смази почитателите си в американската социална
Коментари Харесай

Костадинов смрази България: Искат да ме убиват!

Лидерът на партия " Възраждане " смази феновете си в американската обществена мрежа " Facebook ", че може да бъде погубен.

Това обаче не го плаши, тъй като към този момент е направил своя избор " Свобода или Смърт ".

Преди малко той пусна пост, от който излиза наяве, че е подготвен на всеотдайност и приканва и почитателите си да създадат като него:

" Правителството на американското посолство ще бъде гласувано на следващия ден в Народното събрание. Призовавам преди този момент всеки свободен българин да пристигна в 12 ч. пред Народното събрание, а в събота, също в 12 ч. пред Народното събрание, Възраждане провежда народен митинг против пълзящия държавен прелом, който американските сътрудници в страната ни правят сега.

България удари зверско дъно в историята си! На прага сме да загубим за трети и финален път в историята своята страна! Нека не го позволяваме! Утре ще гласоподавам против американското държавно управление на предателите и шпионите, а в събота ще изляза с моите сънародници на битка против враговете на Отечеството!

И през днешния ден, както и преди век и половина, би трябвало да създадем следния избор - независимост или гибел! Аз моят избор съм го направил от дълго време! "

Под поста валят мнения на разтревожени почитатели:

" Костадинов, четох, щели да ти стопират нета:)))

Няма такива арогантни к0пелет@!!!! "

" Те желаят да ме убиват, вие за един нет се кахърите:) Не ме плашат мекеретата, скоро ще забележим кой кого! ", изяснява Костадинов.

Валят още мнения изпод:

" Вие сте заслужен Човек за Премиер на България С Възраждане за Нова България "

" Вижте си ЛС с инфо за Воена техника "

" Новият американски дипломат е по тази част. Нали за това е изпратен у нас. Вижда се, че налице са към този момент и убийствата. Пазете се! "

Какво тъкмо разтревожи почитателите му?

Факт е, че Костадинов прави осведомителната си акция точно през американските обществени мрежи Facebook и Ютуб, където в това число употребява платена реклама, с цел да усили обсега си.

Той бе и политикът с най-вече ефирно време в националните малките екрани по време на последните избори.

По-рано денем бе пуснат занимателен колаж, който очевидно почитателите му са взели за чиста монета.

Там се напомня действително изказване на Костадинов след случая с Гешев.

Костадинов разгласи, че това е опит за ликвидиране и атентат и навърза случая с идването на новия дипломат на Съединени американски щати в България Кенет Мъртън, който Костадинов назовава " Мъртъв ".

Под поста му е инсталиран фиктивен отговор от Посолството на Съединени американски щати:

" Ако решим да ви убиваме, просто ще ви спрем Ютуб и Facebook ", написа там.

 



 

" Докато Кенет Мъртън беше дипломат на Съединени американски щати в Хаити, там беше погубен президента на Хаити. Кенет Мъртън е дипломат на Съединени американски щати в България едвам от няколко седмици и към този момент има опит за ликвидиране на основния прокурор. Човекът несъмнено е експерт и не си губи времето. ", написа Костадинов.

Всъщност обикновена инспекция на обстоятелствата демонстрира, че по това време Мъртън въобще не се намира в Хаити, а изпълнява длъжността общоприет шеф на Външната дипломатическа работа във Вашингтон.

Мъртън фактически е назначен да управлява посолството на Съединени американски щати в Хаити като шарже д’афер в продължение на шест месеца, само че през 2022 година, което е година след убийството на президента. Основната версия за убийството на президента на Хаити Жовенел Моиз е, че той е бил убит от група колумбийски наемници по поръчка на локални съперници за властта. Съпругата на Моиз в действителност е евакуирана и избавена в болница в Маями в Съединени американски щати, Флорида.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР